16. tammikuuta 2015

Uusi nukke:3

En jaksa nyt kirjoittaa mitään, mutta sain Pullip Akemin 12.1. Lisäksi hyvityskengät koska se tuli kuukauden myöhässä:D Annoin sille nimeksi Pepitta. Kuvat ovat huonojaxD


Terveisin: KeskiöNurkka

31 kommenttia:

 1. Onnea! Ihana Pepitta! <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Jokaisella on oma mielipide muttei tarvitse tulla haukkumaan:D

   Poista
  2. Mr/mrs anonyymi, Keskiö valitsi nukkensa nimen ja se on hänen nukke niin muut ei voi siihen vaikuttaa. Jokaisella on tietysti oma mielipide ja Suomi on sananvapaa maa, mutta tietysti voisit ajatella että jos et tykkää nimestä sinä voisit pitää sen omana tietonasi niin et aiheuta kellekään mielipahaa.

   Poista
  3. Ei kestään ole kiva saada tuollaisia kommentteja enkä usko että teistäkään mr/mrs ano

   Poista
  4. Mulle saa Ano tulla vittuilemaan ihan vapaasti mutta ei mun bestikselle! xD

   Poista
  5. Täytyy myöntää, että Keskiön kerrottua ekaa kertaa minulle Pepitan nimen, se kuulosti korvaani vähän hassulta. Mutta anonyymi, älä anna ensivaikutelman hämätä! Aivan pian kuultuani nimen rakastuinkin siihen. Pepitta on älyttömän suloinen, jumputtava ja uniikki nimi. :) :3

   Poista
  6. Heti koko konkkaronkka puolustamassa pepittaa tältä julmalta ja inhottavalta anonyymiltä joka epäoikeudenmukaisesti ilmaisi mielipiteensä :(

   Poista
  7. "hyi hirvee nimi! Oliko toi mielipide vai loukkaus????!! :(

   Poista
 3. Oi Pepitta on niin kaunis x3 ♡.♡
  Odotan innolla kuvia Pepitasta vaikka kesällä :3 Miltäköhän Pepitta näyttäisi kesällä c:: '3'

  Anonyymi: Jos Pepitta on sinusta hirveä nimi niin ei sitä tänne toisten blogiin ole pakko sanoa :c Voit pitää sen vain oman pääsi sisällä muttei sitä ole pakko sanoa tänne blogiin . Jokaisella blogaajalla on oma päätös minkä nimen nukelleen antaa :)

  T:Siniapila

  VastaaPoista
 4. Onnea uudesta nukkesta.;) Neiti on oikein söpö. Pepitta on tytölle oikein sopiva nimi. :D Odotan innolla neidistä lisää kuvia.

  Anonyymi: Onpa sinulla otsaa tulla tänne haukkumaan minkä nimen toinen on nukellensa antanut ja viellä Anonyyminä! Lyön vetoa, että anonyyminä on hyvä kirjoitella kaikkea, jopa ilkeääkin, mutta et varmana uskaltaisi sanoa tuota KeskiöNurkalle jos tapaisitte kasvotusten. Kaikilla nukkeilioilla on oikeus nimetä nukensa oman mielensä mukaan, joten turha tulla tänne haukkumaan.

  Ja KeskiöNurkka älä missään nimessä välitä tai vaivaa päätäsi Anonyymien haukuilla. Muiden mielipiteellä ei ole väliä, kunhan sinä itse vain pidät siitä. He ovat aina väärässä haukkuessaan. Vain omalla mielipiteelläsi on merkitystä. :)

  VastaaPoista
 5. Ooh! ♥
  Pepitta on ihana ja tosi suloinen nukke.
  Minäkin olen miettinyt Akemia seuraavaksi nukeksi.
  Ja ja ja... En mä keksi enää mitään sanottavaa...
  I.H.A.N.A♥

  nukkelandia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Onnea onnea onneaa! Pepitta on ihan! :333

  VastaaPoista
 7. Pepitta... Yli suloinen nimi... Pullip Akemi on ihan mukava malli eniten tykkään kai tuosta peruukista tai kuulokkeista.
  Mahtuuko toi stock pipo hyvin nuken päähän? Mun kaverilla on Akemi eikä me saatu ängettyä sitä pipoa sille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:D Pipo näytti tosi tiukalta niin en uskaltanut yrittää:D

   Poista
 8. Pepitta (Pullip Akemi) on eräs haavenukkeni. Aivan täydellinen, suloinen ja kaunis ilmestys! Onneksi olkoon vielä kerran. :))

  VastaaPoista
 9. Milloin postaatte taa?

  VastaaPoista